La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’Ajuntament d’Oliva 80.519,02 euros per a cobrir les despeses realitzades per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balgaguer, a conseqüència de la covid-19.

La regidora Yolanda Balaguer ha afirmat que «des del primer moment hem treballat per salvar el nostre comerç i hem mobilitzat tots els recursos que teníem a la nostra disposició. Ens complau moltíssim que la Generalitat haja reconegut l’esforç amb aquesta subvenció, i seguirem treballant per mantindre actiu el nostre teixit comercial, que és l’ànima de la nostra ciutat».

Les inversions fetes en aquest sentit han comprés des de mesures de prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, material i infraestructura necessaris per a l’obertura del mercat dels divendres fins a campanyes de promoció del comerç local.

Cal destacar, entre totes les inversions, la creació de l’aparador digital del comerç local, jocompreaoliva.es, i la campanya de xecs per al foment del consum, que han tingut una gran acollida per part de la ciutadania.

Més informació: https://oliva.compromis.net/?p=5797&preview=true&_thumbnail_id=5798