L’Ajuntament d’Oliva i la regidoria de Festes ha decidit cancel·lar el Campament dels Reis Mags, seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana.

Malgrat que aquest esdeveniment comptava amb les mesures de seguretat per prevenir els contagis de Covid-19, la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana ha recomanat prescindir dels actes presencials a les poblacions amb major incidència.

El Campament dels Reis Mags que tindria lloc l’1, 2 i 3 de gener al Centre Polivalent d’Oliva s’ha cancel·lat per motius sanitaris. L’objectiu d’aquest esdeveniment era oferir als més menuts una activitat lúdica i festiva, que complia les mesures de seguretat.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha assegurat la Conselleria de Salut ha recomanat a les poblacions amb major incidència, cancel·lar els esdeveniments presencials masius. Per tal motiu, l’Ajuntament d’Oliva ha decidit anul·lar el Campament dels Reis Mags, però continuarà avant amb la retransmissió en diferit de l’arribada de ses majestats a Oliva.

“No volem que cap xiquet d’Oliva es quede sense gaudir de l’esperit nadalenc i de la màgia dels Reis Mags, per tal motiu, els més menuts gaudiran a Comarcal TV de la retransmissió del viatge de ses majestats des d’Orient a Oliva” ha afirmat Yolanda Navarro.

La regidora ha afegit que “són moments molt canviants i des de l’Ajuntament estem treballant incasablement per adaptar-nos a les circumstàncies i que la màgia de Nadal continue viva tant el major com en menuts”.

Més informació: https://oliva.es/noticia/oliva-cancella-el-campament-dels-reis-mags-la-progressio-de-la-pandemia