24 de març de 2021

Imatge sense text alternatiu.

Des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, emcapçalada per Yolanda Balaguer Pericàs s’informa que enguany es durà a terme una ‘Ludoteca Pasqüera’ els pròxims dies 6, 7, 8 i 9 d’abril, dirigida a xiquets de 3 a 12 anys. Aquesta activitat es realitzarà concretament en el Centre de Participació Ciutadana, en l’horari de 9.00 h a 14.00 h, complint amb totes les mesures de seguretat Covid-19.

El mètode de pagament serà el següent:

1. S’haurà d’omplir la sol·licitud facilitada, on s’ha d’especificar un correu-e de contacte.
2. La sol·licitud caldrà dur-la al Centre Social de Sant Vicent.
3. Una vegada presentada, en el correu-e de contacte rebrà un rebut de pagament, des de l’Agència Tributària. El rebut es podrà pagar en els caixers de Caixabank, BBVA, Santander Caixa Popular i Sabadell.
També es pot pagar per internet a través de l’Oficina Virtual Tributària o en
https://www1.caixabank.es/apl/pagos/index_es.html
4. Una vegada efectuat el pagament, com indica la inscripció, caldrà dur el justificant al Centre Social de Sant Vicent.

Les inscripcions estaran obertes el 29 i el 30 de març de 9.00 h a 14.00 h.

FITXA INSCRIPCIO ESCOLA PASQUA 2021