May be an image of text que diu 'DIUMENGE 25 D'ABRIL CENTRE POLIVALENT D'OLIVA 18H EN DIRECTE REACCIO INVERS ENTRADA GRATUITA AFORAMENT LIMITAT RESERVA D'ENTRADES: culturaseguraoliva@gmail.com S OBERTURA PORTES: AJUNTAMENT D'OLIVA FESTES| CULTURA| PARTICIPACIÓ CIUTADANA #CULTURASEGURA'

🎼🎺 La regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro, amb col.laboració de les regidories de Cultura i participació Ciutadana, ha organitzat el concert de ‘Reacció’ en acústic, per commemorar el pròxim 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes.El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el concert del grup valencià ‘Reacció’ i a més, participarà ‘Invers’, joves promeses saforenques de la música.

🎟️ L’entrada serà totalment gratuïta, però els assistents deuran confirmar la seua assistència a: [email protected]. Al tractar-se d’un esdeveniment amb aforament limitat, les entrades seran facilitades als assistents segons l’ordre de reserva.

⏰ El concert tindrà lloc el pròxim 25 d’abril a les 18 h al Centre Polivalent d’Oliva i l’obertura de portes serà a les 17 h, per tal d’evitar aglomeracions.

▶️ Yolanda Navarro, regidora de Festes d’Oliva, ha explicat que aquest concert suposa el reinici de la cultura i la música a la ciutat d’Oliva. I a més, serà un precedent per demostrar que la festa pot ser segura si es compleixen les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.Concretament, el concert comptarà amb aforament limitat, serà obligatori l’ús de la mascareta i l’hidrogel i es mantindrà la distància de seguretat entre els assistents.

▶️ La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha afirmat que la cultura i la música necessiten la col·laboració activa i potenciació d’esdeveniments per part de les administracions públiques, ja que són un dels sectors més afectats per la pandèmia. Per tal motiu, des de la regidoria de festes, amb col·laboració de la regidoria de Cultura i Participació Ciutadana, s’ha apostat per l’organització del concert del grup valencià ‘Reacció’, que actualment compta amb milers de seguidors arran de tot el territori valencià.

▶️ “Per a commemorar el Dia de les Corts Valencianes volíem organitzar un concert amb grups valencians i en aquest cas, hem escollit ‘Reacció’, un conjunt consolidat i també s’ha apostat per @invers.grup una agrupació de jove creació amb un gran potencial, per poder així donar cobertura a artistes locals. En aquesta línia es treballarà als pròxims esdeveniments per poder visibilitzar la cultura de la nostra localitat, amb futures col·laboracions d’altres artistes, com a projecte d’impuls al sector” ha afirmat Yolanda Navarro.

#FestesOliva#Oliva#CulturaSegura