May be an image of 5 persones, people sitting i Interior

 💼 Ahir de vesprada en una reunió de grup amb l’alcaldessa i els nostres regidors, tractant temes del dia a dia de la gestió i enllestint projectes per a enguany.

A molt grans trets, els fronts oberts més importants del govern són:

➡️ 𝐀𝐠𝐢𝐥𝐢𝐭𝐳𝐚𝐫 𝐥’𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐢𝐨́ internament per donar resposta ràpida i adequada a la ciutadania a través del departament de modernització. Renovem tots els sistemes informàtics obsolets i plataformes web.

➡️ Donar seguiment des de l’alcaldia als 𝐠𝐫𝐚𝐧𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐬 𝐝𝐞 𝐜𝐢𝐮𝐭𝐚𝐭 perquè continuen avançant: Centre de Salut Sant Francesc, Nova Depuradora, Enllaç Sud, Centre de Dia…

➡️ Licitar el nou contracte de 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐥𝐥𝐢𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐦 𝐢 𝐧𝐞𝐭𝐞𝐣𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐫𝐞𝐫𝐬 ja acabat.

➡️ Continuar amb els treballs de 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐢𝐦𝐨𝐧𝐢: Palau Centelles, Enginy de Sucre, Teatre Olímpia, Castell de Santa Anna i Centre Olivense.

➡️ Reforçar els departaments d’urbanisme i activitats, claus en la 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞 𝐥’𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥.

➡️ Tornar 𝐥’𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐚𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚 i cultural a nivells precovid.

➡️ Executar més accions del 𝐏𝐥𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞̀𝐠𝐢𝐜 𝐝’𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 redactat l’any passat: Millora de camins, noves tecnologies i educació.

➡️ Complementar amb recursos municipals a les Conselleries d’Educació per al 𝐝𝐢𝐚 𝐚 𝐝𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐬 𝐞𝐬𝐜𝐨𝐥𝐞𝐬 𝐢 𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 per no deixar ningú arrere.

➡️ Començar a executar 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐒𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢𝐛𝐥𝐞 𝐢 𝐝’𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭 recentment redactats i continuar insistint a la conselleria i govern espanyol perquè no discriminen més a Oliva en temes de 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐮́𝐛𝐥𝐢𝐜.

En definitiva, continuem treballant en el dia a dia de l’Ajuntament i en tots i cadascun dels pilars fonamentals del nostre projecte de ciutat.

10107 comparticionsM’agradaComentaComparteix