Possible falsetat documental a l’Ajuntament d’Oliva

El BLOC-Compromís d’Oliva promou una moció conjunta per tal d’esclarir si ha hagut falsetat documental en el cas de la pèrdua de l’oficina de la marjal.

Esta setmana el BLOC-Compromís, va denunciar la pèrdua del servei de l’oficina administrativa del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, com a conseqüència de l’exigència de l’alcaldessa d’Oliva a la Conselleria per retirar este servei, que va costar tant d’aconseguir a meitat dels anys 90.

Posteriorment, l’alcaldessa, va declarar en premsa que ella no havia tingut res a vore, sinó que s’havia enterat “per que estaven traient els trastos” (ara l’oficina es trasllada a Pego), afirmant que es tractava d’una decisió del nou Director del Parc Natural.

Acte seguit, nosaltres vam aportar als mitjans de comunicació una fotocòpia del registre d’entrada de la conselleria de Medi Ambient, que dóna fe de la recepció d’una carta signada per l’alcaldessa d’Oliva en la qual demanava a l’esmentada conselleria l’ús del despatx on s’ubicava este servei, sense oferir cap alternativa per mantenir l’oficina a Oliva.

L’endemà d’esta posada en evidencia, l’alcaldessa va afirmar als mitjans de comunicació que ella no era l’autora de l’esmentada carta, i que s’havia produït, per tant, falsedat documental i usurpació d’identitat d’un càrrec institucional. Tot i que no tenia intenció de mamprendre accions legals per esclarir els fets.

Per la qual cosa, davant la gravetat d’este suposat delicte, els portaveus del PSPV-PSOE, BLOC-Compromís, Proyecto Oliva i Gent d’Oliva, hem redactat i presentat una moció conjunta demanant que l’Ajuntament d’Oliva denuncie davant dels tribunals els suposats fets de falsificació de documents públics i d’usurpació d’identitat d’un càrrec institucional, per tal d’esclarir els fets denunciats.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *