El portaveu del grup municipal del BLOC-Compromís d’Oliva, David González, qualifica l’acte de signatura del Protocol per al desenvilupament d’actuacions del corredor ferroviari del tren de la costa València-Alacant com una nova presa de pèl.

L’acte ha consistit en una signatura per part del Ministre Blanco i la Consellera Bonig, una foto amb els acaldes i ja està. En total ha durat poc més d’un minut. No hi ha hagut cap explicació del Protocol, ni quina administració finançarà la infraestructura, ni qui executarà les obres, ni els compromisos adquirits, ni en quin termini de temps es realitzaran.

David González, que ha estat present en l’acte, ha manifestat que, a estes altures,les ciutadanes i els ciutadans es mereixen més respecte, es mereixen fets, i no més declaracions d’intencions. Per desgràcia, estem acostumats a este tipus d’anuncis sempre que venen les eleccions, anuncis que després queden en res, com és el cas del Protocol d’Infraestructures ferroviàries signat fa mesos entre el mateix Blanco i Camps. Anuncis de projectes que freguen la legalitat en periode preelectoral i, encara que això probablement ja s’ho hauran mirat, en tot cas també és reprobable.