El Tren Gandia-Oliva-Dénia no passa de ser una declaració d’intencions per al govern del PP: “vuelva usted mañana”

Després de conéixer el resultat de la reunió que ahir mantingueren els alcaldes de Gandia, Oliva i Dénia al Ministeri de Foment pel tema del Tren, el BLOC-Compromís d’Oliva lamenta el nou “vuelva usted mañana” amb què es varen trobar, així com l’actitud conformista i complaent dels tres alcaldes, ara que governa el PP a Madrid i a València.

David González, portaveu del BLOC-Compromís, ha manifestat que els ciutadans de La Safor i La Marina Alta no ens mereixem les contínues preses de pèl a les que ens sotmeten els diferents governs de torn de l’Estat i la Generalitat Valenciana.

Diners per al Tren Gandia-Oliva-Dénia no hi ha, però Rajoy si que s’ha ocupat i preocupat de destinar una partida de 1000 milions d’euros per a l’AVE a Galícia. Esta és la realitat.
Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. pepetps diu:

    A la Marina Baixa també n’estem farts. Entre la Vila Joiosa i Gandia hi ha el major nucli de població de l’Estat sense dret al moviment amb un tren decent cap a València o Alacant i el més fort és que seria la línia més rentable que qualsevol AVE que construiren amb el moviment de turistes que hi podria arribar a haver.

  2. ElOlivense diu:

    No saben fer res en este govern ens abandonen a tots a la nostra sort es gasten dinerals en pagarse els seus sous y quan sen van sen porten milers d’euros sense dret son tots uns lladres..ia ara que tenen una bona oportunitat a fer un tren que aniria molt be la fastidien com sempre!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *