El BLOC JOVE de la Safor-Valldigna va participar a la manifestació d’Oliva contra les retallades.

 

Al voltant de 500 persones van prendre part en la manifestació que va tenir lloc dimarts 29 de maig a Oliva, sota el lema ‘No a les retallades en els serveis públics’, que va acabar amb la lectura d’un manifest davant l’Ajuntament contra les mesures imposades pels governs de l’estat i de la Generalitat.

 

El secretari d’Organització del BLOC JOVE Safor-Valldigna i secretari l0cal del BLOC JOVE d’Oliva, Rubén Pérez, va explicar que la d’Oliva “és una més de les mostres de rebuig a unes mesures sense sentit, que van en detriment dels i les alumnes, de la qualitat educativa en el cas de la sanitat; i de la salut de les valencianes i valencians, en el cas de la sanitat, que veuran com s’avantposen els interessos de les empreses privades a l’hora d’oferir l’atenció als hospitals”.

 

“Després venen municipi a municipi a explicar a la gent que eixes retallades no afectaran negativament la qualitat dels serveis públics”. Des del BLOC JOVE “animem els joves i la ciutadania a denunciar tant la política de retallades com la campanya de propaganda ‘immoral’ que està duent a terme el govern valencià”.

 

“Cal plantar-se i contestar a les fal·làcies que ens venen a dir els càrrecs públics del PP. Cal continuar informant i passant la veu, persona a persona, col·legi a col·legi, família a família, amb les dades a la mà i amb rigor. Ja no els valen els mitjans manipulats, perquè la indignació per l’estat en què han deixat els serveis públics és palpable i indiscutible. Això no ho poden amagar”.