El BLOC d’Oliva renova i reforça el seu compromís amb la comarca

Guardamar de la Safor ha acollit este dissabte el 6é congrés comarcal del BLOC Safor-Valldigna. Un congrés que ha servit per renovar el Consell Comarcal i per evidenciar la il·lusió i l’energia amb què els valencianistes de la comarca afronten els propers anys, tot i els reptes i dificultats a què hauran de donar resposta.

La secretària comarcal, Pepa Izquierdo, ha revalidat el càrrec d’un òrgan que passa a denominar-se Consell de Coordinació Comarcal, amb una important renovació i estructurat en quatre grans àrees: organització, implantació, política municipal i comunicació.

Pepa comptarà amb un equip format per  dèsset persones més entre les quals s’hi troben tres olivers: Ferran Escrivà com a responsable d’acció electoral dins de l’àrea d’implantació i Imma Ibiza i Pau Pérez com a responsables de patrimoni i cultura i economia i territori respectivament dins de l’àrea de sectorials i política municipal.

Representants d’Oliva al Consell Nacional.

A banda del Consell de Coordinació Comarcal, al congrés han estat triades les persones que representaran la comarca al Consell Nacional del BLOC, el màxim òrgan entre congressos. Entre els 11 consellers nacionals escollits a la comarca tres han estat membres del BLOC d’Oliva: David González amb 36 vots, Ferran Escrivà amb 28 i Pau Pérez amb 16. A aquest tres consellers cal sumar-li Helena Malonda, membre de l’executiva nacional del BLOC i per tant membre nat del consell nacional del BLOC, que fan un total de quatre olivers al màxim órgan entre congressos del partit.

Per llegir la nota comarcal al respecte del congrés premeu ací.

Arxivat en: Comarcal

Comentaris

  1. Raül diu:

    algú q altre oliver més, però en fi, no ho tindré en compte… :))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *