Les Regidories de Comerç i Mercats, de Patrimoni i Museus, de Cultura i Biblioteques, de Turisme i Activitats de l’Ajuntament d’Oliva han valorat molt positivament la primera edició de la “Nit Oberta” que sota l’eslògan “Un tast de cultura, tapes i compres” es va celebrar el passat divendres 30 de novembre. Així mateix feliciten ACCO i Gastroliva per la bona entesa que va imperar entre ambdues entitats comercials.

Una nit on es va poder gaudir dels avantatges dels descomptes primerencs de la campanya nadalenca i dels assaboriments de les tapes que els bars i restaurants d’Oliva ens varen proporcionar.

La nit va transcórrer entre itineraris de tapes, compres amb descomptes als comerços oberts, i un passeig per la cultura dels museus i l’art de les obres exposades pels joves pintors i artistes de la localitat. Una nit de cultura que es valora molt positivament per l’afluència de visites als nostres museus.

“Ha estat una nit positiva, des de la valoració conjunta que es fa per banda de tots els implicats i participants. Una experiència que es repetirà i tal vegada millorarà per tal que el teixit econòmic local es veja millorat i potenciat des de la Regidoria de Comerç i Mercats” assenyalava el seu regidor Vicent Roig.

És molt lloable l’esforç realitzat pels participants en la Nit Oberta, una experiència que ha estat possible per la il•lusió que des del primer moment que es va llançar el projecte van posar els empresaris locals. Des de la Regidoria de Comerç i Mercats es treballarà perquè aquests moments difícils que ens pertoca viure siguen els més suportables possible.