Les regidories d’Educació i Obres i Serveis s’han fet càrrec de la reparació, tot i considerar que és competència de la Conselleria.

La regidoria d’Educació s’ha fet càrrec recentment de la reparació d’una tanca del CP Santa Anna d’Oliva, després que els informes tècnics municipals alertaren de la seua perillositat per a l’alumnat del centre. La regidora d’Educació Rosanna Torres ha recordat que este tipus d’actuacions són competència de la Conselleria d’educació, ja que a l’Ajuntament correspon només el manteniment dels centres públics de primària. “Tot i això, pensem que el benestar dels nostres xiquets i xiquetes està per davant, és prioritari. A pesar d’això, continuarem exigint a la Generalitat que es faça càrrec de la reparació de les nostres escoles, tal i com és la seua obligació”.