Estimades i estimats,

com ja sabeu, després de l’Assemblea constituent de Compromís a La Safor (Gandia, 26 de gener), s’estan fent les presentacions de Compromís a nivell local. A la darrera assemblea vam coincidir que un bon dia per fer-la a Oliva seria el 23 de febrer de matí.

Vos convide i convoque a la presentació – assemblea d’electors de Compromís a Oliva per al proper dissabte 23 a les 11h a la Biblioteca de l’Envic (passeig Gregori Maians, zona del sector 15). Plànol Biblioteca Envic

L’assemblea és oberta a tothom. Per tant és interessant que convideu i porteu (si cal de la maneta) a les vostres amistats i familiars properes. La seua opinió també és important.

L’acte consistirà en una presentació de què és Compromís, amb la lectura d’un manifest i la presentació de la/les candidatures per a l’executiva de Compromís a Oliva i el/la portaveu local al Consell General de Compromís. (l’actual executiva del BLOC va a presentar-se per amb la tasca que s’està fent).

Seguidament s’ha preparat una xerrada/debat sobre temes d’actualitat i relacionats amb Oliva (transparència, gestió participativa,…) amb unes dinàmiques de grups (debats en xicotets cercles i després amb tota l’assemblea). Mentre es produeix el debat, hi haurà una urna per a la votació de l’executiva i el/la portaveu. Podran votar tots aquells militants del BLOC, ja que a Oliva no hi ha militants d’altres partits ni, de moment, adherits a Compromís.

Després del debat hi haurà una recapitulació i un seguit de conclusions.

L’última part serà amb els representants de Compromís a la comarca i a Oliva. Està prevista la presència del diputat Joan Baldoví.

En acabar hi haurà un dinar per a tot aquell qui vulga a prop de la biblioteca. Dijous serà l’últim dia per apuntar-se al dinar: podeu fer-ho trucant al despatx del Grup Municipal: 664376321 o enviant un email a [email protected]

S’ha creat un esdeveniment a Facebook (https://www.facebook.com/events/104301913078304/), si useu esta xarxa social, podeu compartir-ho amb les vostres amistat i gent que considereu que és proper a nosaltres.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en preguntar.

Ens vegem dissabte, salut!
Ferrran Escrivà Llorca