Les delegacions de Cultura, de Museus i de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva han valorat molt positivament la realització de la I edició de la Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes tant, pel que respecta a la qualitat dels expositors, com també per la gran assistència de públic durant este passat cap de setmana al Centre Polivalent. L’organització calcula l’assistència al voltant de 6.000 visitants durant el cap de setmana.

Des de l’organització d’esta activitat s’ha valorat l’alt nivell dels 13 expositors que han assistit a la fira “alguns d’ells catedràtics de Mineralogia i Paleontologia” assenyalava la regidora de Cultura, Rosanna Torres. L’assistència de públic ha estat molt important, també, als tallers realitzats el dissabte de matí dirigits als més menuts com el de recerca d’or i els de recerca de minerals i fòssils,

L’organització vol agrair a Paco Mayor, l’autor del cartell de la fira, per la preparació del taller de recera d’or amb àbac que va resultar tot un èxit durant el matí del dissabte.

L’activitat va finalitzar ahir amb el sorteig de tres peces cedides pels expositors. Els guanyadors van ser: Francisco Lleches Pons, Vicente Girau Llorca i Vere Williamson Noble.

Font AEDL ajuntament d’Oliva.