Teatre, música i poesia: eixos bàsics de la programació cultural de març

El regidor de Cultura, David González, ha presentat l’agenda cultural prevista per al mes de març a Oliva. La programació, que abarca totes les disciplines artístiques i està dirigida a tots els públics, esdevé la continuació de la ferma aposta cultural que Compromís ha vingut treballant i enllestint des de l’any 2012. “Durant març podrem gaudir de diverses exposicions, de teatre infantil professional i també de teatre amateur de les nostres associacions. A més a més, tindrem l’onzena edició del Poefesta que tindrà lloc el 27 de març i que ve carregat de moltes sorpreses que, en breu, descobrirem”, ha assenyalat González.

La programació s’inicia amb diferents concerts i audicions al Conservatori de Música Josep Climent a càrrec dels alumnes del centre. A més, el teatre amateur també té una destacada presència amb l’espectacle que oferiran els festers del Crist dissabte 7 de març, el cantajoc a benefici de Vedama 14 de març i un teatre-festival a càrrec dels festers del Rebollet, 21 de març.

La companyia Toc de Retruc farà les delícies dels més menuts amb l’obra “Tangram”. La cita serà divendres 13 al Teatre Olímpia, al preu d’1 euro. “El teatre infantil està tenint una excel·lent resposta i per això continuem apostant per ell en aquesta programació de març”, explicava el regidor de Cultura.

Les mostres programades són l’Exposició del Ninot, del 3 al 12 de març a la Sala d’Exposicions de la Casa-Museu de Maians, i la de “Els xiquets de la Guerra”, del 25 de març al 17 de maig, a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu Etnològic.

L’acte que tancarà aquest mes de març serà l’11 Festival de Poesia d’Oliva, el Poefesta 2015, que tindrà lloc al Teatre Olímpia el 27 de març a les 20:00 hores.

Pots consultar la programació completa en la web municipal.

PROGRAMACIO CULT MARÇ

Arxivat en: Ajuntament, compromís, Cultura i Educació, festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *