Oliva continua amb la tradició encetada fa quatre anys de retre homenatge al poeta valencià més universal.

El divendres dia 7, a partir de les 20.30 h, la plaça de Sant Roc es converteix en escenari de la IV Festa Estellés, organitzada conjuntament pel Servei de Biblioteques i l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià, amb el suport de Saforíssims Societat Literària.

La proposta més reivindicativa del 9 d’octubre celebra quatre anys de vida, i ho festeja amb l’actuació especial de VerdCel. El conjunt d’Alcoi acompanyarà les lectures poètiques amb un repertori adaptat expressament per a l’ocasió.

L’acte serà de micròfon obert per tal que tothom qui vulga s’anime a recordar el poeta del poble de la millor manera que es pot fer: recitant els seus versos.

En acabar, hi haurà sopar popular, amb aperitius i beguda, i on els assistents només hauran de dur el seu propi entrepà.

A més a més, entre el mateix divendres 7 i el diumenge, 9 d’octubre, Oliva celebra el Dia dels Valencians amb una programació centrada en la cultura popular i tradicional: música, danses, cercaviles, concerts i fins a una desena de propostes organitzades tant pels Serveis Culturals i de Biblioteques com per diferents associacions locals. El passeig de Jaume I serà el centre neuràlgic d’un programa pensat per a fer participar tota la família, en un ambient artístic i festiu.

festa-estelles

FESTEJA EL NOU / PROGRAMACIÓ