La dependència i l’educació han estat unes de les prioritats del govern de Compromís al nostre país

  
 

25 Abril 2019

Mercè Martínez, actual Directora General d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rubén Trenzano, Director General de Polítiques Lingüístiques i Gestió del Multilingüisme i David González, alcalde d’Oliva feren ahir una xarrada amb els veïns i veïnes de la nostra ciutat per tal de…

 Opina[+] Llig més

L’Assemblea de Compromís per Oliva aprova per unanimitat la candidatura local, encapçalada per David González, amb un equip renovat, plural i representatiu

20 Abril 2019

Amb una combinació de renovació i experiència, i aprovada per unanimitat, l’Assemblea de Compromís per Oliva ha donat el seu vistiplau a la candidatura per a les Eleccions Municipals del 26 de maig de 2019, que encapçala David González, actual…

 Opina[+] Llig més

Comença la formació per implantar el SICTED a Oliva

  
 

S’han adherit al procés cinc empreses, de diferents subsectors, entre les quals es troba El Sequer Casa Rural, Bar el Leñador, Extrem Tracks, Viajes Punto Cero i Oliva Surf, la Tourist Info amb les sis platges d’Oliva. Els primers certificats es lliuraran en el mes de novembre, una vegada finalitzades les fases de formació, avaluació…

24 Abril 2019Més…

Oliva s’integra en la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana

   
El II Concurs Nacional de Coques d´Oliva serà el primer esdeveniment gastronòmic que tindrà la marca de qualitat “L’Exquisit Mediterrani” L’adhesió obri una via molt important per a la incorporació d’altres productes i esdeveniments gastronòmics d’Oliva a la xarxa.   L’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Turisme, junt amb Pepe Cotaina, president de l’Associació…

18 Abril 2019Més…

Inici del període de preinscripció en les Escoles Infantils Municipals d’Oliva

 

La Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva informa que el període de preinscripció d’alumnes per a les Escoles Infantils Municipals s’iniciarà el pròxim 6 de maig i finalitzarà el 10 de maig de 2019. Tots els alumnes que inicien el pròxim curs escolar la seua etapa d’Infantil de 0-3 anys rebran en el seu domicili una…

17 Abril 2019Més…

El Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social concedeix una subvenció de 155.776 euros

      
 

Amb la subvenció es contractaran persones aturades per a un període de tres mesos al llarg dels mesos d’estiu L’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria d’Ocupació i Empresa, ha donat a conéixer la subvenció rebuda, per valor de 155.776 euros del Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social (Servei Públic…

17 Abril 2019Més…

L’Ajuntament d’Oliva inicia la I Campanya de prevenció i control visual per a xiquets de primària

 

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva ha iniciat, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), la “I Campanya de prevenció i control visual per a xiquets de primària”. Aquesta campanya naix en el context d’una contínua exposició a tauletes, ordinadors i telèfons mòbils, a la qual es veuen sotmesos molts xiquets i xiquetes…

15 Abril 2019Més…

El Servei de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva imparteix un curs per a cuidadors no professionals de persones en situació de dependència

   
 

El pròxim 7 de maig començarà, al Centre Social de Sant Francesc, el curs d’acció formativa d’atenció a la dependència, adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals. Aquest curs constarà de tretze sessions, amb una durada de 25 hores, en les quals es buscarà formar i orientar a la figura del cuidador/a no professional, tant…

15 Abril 2019Més…

 
Lliurament dels Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic a estudiants d’Oliva

 

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva ha programat per a demà dissabte, 13 d’abril, un acte de reconeixement dedicat a l’alumnat de Primària i Secundària que ha estat guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria corresponent al curs 2017-18. La Conselleria va publicar la resolució amb la relació de l’alumnat adjudicatari…

12 Abril 2019Més…

Canal de WhatsApp de Compromís per Oliva

IMG-20190405-WA0005.jpg

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Ruta de Tapes Oliva 2019- Tots els divendres 

Activitats a les biblioteques:

Ambaixada de l’Enginy- Dissabte 27 d’abril.

Festes de Sant Vicent.Activitats d’oci nocturn a Oliva

Festes del Crist i Creus de Maig.Pilota Valenciana


Campanya del dia de la Mare d’ACCO

La Safor-Valldigna amb tu som #Imparables!!

Compromís proposa la modificació immediata de la divisió per zones de les rodalies Elx-Alacant

El cap de llista per Alacant al Congrés dels Diputats, Ignasi Candela i la candidata a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, compareixen en roda de premsa a les portes de l’estació Elx-Parc de Renfe per exigir un Pla d’Inversions de Rodalies i la gestió directa per part de la Generalitat Valenciana per a acabar amb les…

Més

Oltra: “Compromís vol liderar un nou Botànic per garantir que continue el canvi iniciat el 2015”

   

25 D’ABRIL DE 2019
La candidata de Compromís a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha qualificat este matí la campanya de la seua formació, tant a les eleccions autonòmiques com a les generals, com “una campanya molt

Més

ECONOMIA I OCUPACIÓ23 D’ABRIL DE 2019

“Aprofundirem en el model de les cooperatives per aconseguir el canvi del model productiu”

GENERAL 23 D’ABRIL DE 2019

Oltra: “Cinc milions de valencians i valencianes no existeixen per als candidats a presidir el Govern d’Espanya ”

GENERAL 22 D’ABRIL DE 2019

Compromís exigeix la gestió directa de l’AP7 per l’Estat perquè siga pública i gratuïta

GENERAL 22 D’ABRIL DE 2019

Compromís proposa una reforma urgent del Senat perquè siga receptiu als problemes autonòmics

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

     Vas a permetre que tornen els #AmiguitosDelAlma?

#Castor: una historia de corrupción, terremotos, PPSOE y Florentino Pérez #Imparables

#Castor: una història de corrupció, terratrèmols, PPSOE i Florentino Pérez #Imparables

     

Vicent Marzà: “Hem demostrat estos quatre anys la nostra capacitat de gestió”

Mes vídeos