Inici de campanya- Els nostres Cartells.

Oliva posa en funcionament la Seu Electrònica

El departament d’Informàtica i Modernització de l’Ajuntament d’Oliva ha estat treballant durant molts anys per poder informatitzar internament tots els processos de tramitació d’expedients, és a dir, s’ha posat en funcionament l’expedient electrònic per a tots els departaments i s’ha actualitzat el registre i el padró d’habitants. Sense esta organització interna, i sense la informatització…

10 Maig 2019Més…

40 joves arquitectes participants del projecte Europan 15 visiten Oliva per conéixer la zona dels Rajolars de la ciutat

L’Ajuntament d’Oliva i la Conselleria d’Habitatge han promogut hui una visita guiada als rajolars de la ciutat per als participants en el projecte presentat per Oliva dirigit a joves arquitectes EUROPAN 15: “Els Rajolars Regeneració Resilient”. Cal recordar l’oportunitat que suposa aquest concurs, tant per als joves arquitectes participants, en el seu desenvolupament professional per…

10 Maig 2019Més…

El 17 de maig, ruta, microteatres i molta animació en la quarta edició de La Nit dels Museus

 

Els museus Arqueològic, Etnològic i Casa de Maians obriran les portes a tots els públics des de les 8 de la vesprada L’Escola Municipal de Teatre tindrà un paper molt destacat en la programació, centrada enguany en l’Enginy del Sucre   Després de l’èxit de les tres convocatòries anteriors, la Xarxa de Museus de l’Ajuntament…

9 Maig 2019Més…

Oliva organitza la Setmana de la Gent Gran, del 14 al 18 de maig

  
 

La delegació de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat una programació d’activitats, adreçades a les persones més grans de la localitat, dins de la denominada Setmana de la Gent Gran. Aquesta setmana comença dimarts, 14 de maig, i finalitzarà dissabte, 18 de maig. “Enguany hi haurà de nou un reconeixement a diferents persones…

9 Maig 2019Més…

Oliva celebrarà la XXX Fira del Motor i Maquinària Industrial els dies 28, 29 i 30 de juny

 
 

La Fira del Motor inclourà la XV Matinal Motera el diumenge 30 de juny   La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat aquest matí la Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva del 2019, la trentena edició, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny. La Fira…

8 Maig 2019Més…

L’Ajuntament d’Oliva treballa en la reintroducció de l’àguila pescadora

 

Oliva va rebre ahir a totes les forces de seguretat amb competències mediambientals de la província d’Alacant i València, per explicar l’evolució del programa de reintroducció de l’àguila pescadora, amb la finalitat d’assegurar l’èxit del projecte. Ahir l’Ajuntament d’Oliva va acollir una reunió de totes les forces de seguretat implicades en la vigilància i seguretat…

8 Maig 2019Més…

Quatre banderes blaves per a les platges d’Oliva

 

La delegació de Platges de l’Ajuntament d’Oliva ha acollit amb satisfacció la resolució de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) que atorga quatre banderes blaves a les platges d’Oliva per a 2019. Un any més les platges les Platges de Terranova-Burguera, de Pau-Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta revaliden els seus guardons,…

8 Maig 2019Més…

Oliva celebrarà el diumenge 9 de juny l’XI Baixada de Carretons del Raval

 
 

El concurs de carretons es presenta com una activitat lúdica per tal de promoure el barri del Raval La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat este matí l’XI edició de la Baixada de Carretons del Raval d’Oliva, que tindrà lloc el diumenge 9 de juny, a partir de les 11.00…

7 Maig 2019Més…

Torna el temps dels ‘aMat’ amb el VI Certamen de Teatre Amateur d’Oliva

  
 

Sis espectacles en cartell, tots gratuïts, omplin l’escenari del Teatre Olímpia, de l’11 de maig al 14 de juny L’Escola Municipal de Teatre, com cada any, tancarà el programa amb l’estrena d’una obra, fora de concurs El regidor de Cultura reivindica el Certamen com “una gran festa per a celebrar el teatre de qualitat fet…

7 Maig 2019Més…

Comença el procés de participació ciutadana per decidir el futur del carrer del Comte d’Oliva

 

El veïns i veïnes dels carrers compresos entre el C/”Niño” i C/Elca, majors de 16 anys, decidiran amb els seus vots si el C/Comte d’Oliva torna a tindre dos carrils de trànsit o continua amb un. El dissabte 18 de maig s’efectuarà una primera votació, per triar una de les sis propostes tècniques possibles. I…

7 Maig 2019Més…

Continua el III Cicle ‘Fem Memòria’ amb l’exposició fotogràfica “Entre el silencio y la tierra”

  
 

La mostra d’Eloy Ariza, sobre les fosses comunes de Paterna i Castelló, es podrà visitar fins al 14 de maig Amb el III Cicle ‘Fem Memòria’, l’Ajuntament d’Oliva vol homenatjar a totes les víctimes de la guerra civil, l’exili i la repressió   La presentació del llibre i documental “El camp de concentració de Portaceli…

7 Maig 2019Més…

El restaurant Oasis d’Oliva guanya el 2n Concurs Nacional de Coques

 

Paqui Vicens amb la “Coca de Pico” aconsegueix el primer premi del Concurs Nacional de Coques Ciutat d’Oliva El segon classificat ha sigut la fleca “Pa i Més” de la platja de Gandia i el tercer, Tapas La Xara. A més, el CDT de València ha aconseguit el guardó a la millor coca de les…

7 Maig 2019Més…

Oliva presenta una gran programació per a la Fira i Festes de 2019, que tindrà lloc del 14 al 16 de juny

 

Per a la Nit de Sant Joan (23 de juny) tindrem Correfocs i l’Orquestra Titanic   La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat hui la programació de la pròxima Fira i Festes que tindrà lloc del 14 al 16 de juny. Tal com va anunciar la setmana passada la Regidora de Festes, Gemma…

6 Maig 2019Més… 

Oliva es converteix en la destinació dels professionals a gaudir de la vida

 

Els quatre eixos principals de promoció són les platges, el turisme actiu, la gastronomia i l’esport L’objectiu de la campanya és presentar a Oliva com la destinació que permet als visitants guanyar en felicitat Els empresaris turístics del municipi es converteixen en els protagonistes d’aquesta campanya El nou títol (claim) d’aquesta campanya és “Oliva guanya…

6 Maig 2019Més…

Oliva presenta el Festival de la Cançó de la Fira i Festes 2019

 

La Final del Festival tindrà lloc el diumenge de la Fira, el 16 de juny, al Parc de l’Estació. La primera fase de selecció serà el dissabte 1 de juny a la Casa de la Festa La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat este matí el Festival de la Cançó de la Fira…

2 Maig 2019Més…

Canal de WhatsApp de Compromís per Oliva

IMG-20190405-WA0005.jpg

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Ruta de Tapes Oliva 2019- Tots els divendres 

Fem Memòria

Torneig de Rugby a Oliva- 4 i 5 de maig.

Dia de la fibromialgia- Diumenge 5 de maig.

Activitats d’oci nocturn a Oliva

Activitats a les biblioteques:
Contacontes- Dissabte 11 de maig

VI Certamen de Teatre Amat- De l’11 de maig al 14 de juny.

Nit dels Museus- Divendres 17 de maig.

Festa de la Capitania Almoràvits- Dissabte 18 de maig.

Decideix com vols Comte d’Oliva

VII Triatló 113 MD- Diumenge 19 de maig.

Festival de la cançó- Proves el dissabte 1 de juny.

Mercat-rastre a Sant Roc- Diumenge 2 de juny.

Fira i festes Oliva 2019

Fira del Moror 2019


La Safor-Valldigna amb tu som #Imparables!!

Acte Comarcal- Dissabte 11 de maig.

Concert Solidari a Gandia- Divendres 10 de maig.

Mas: “El PP no pot consentir que el seu candidat a la Diputació vaja en la llista d’un alcaldable embolicat en una estafa”

 

Aitana Mas, exdirectora general de Transparència de la Comunitat Valenciana i cap de llista electa de Compromís als Corts per Alacant, ha considerat aquest dimarts que “el PP …

Més

Compromís proposa la modificació immediata de la divisió per zones de les rodalies Elx-Alacant

  

El cap de llista per Alacant al Congrés dels Diputats, Ignasi Candela i la candidata a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, compareixen en roda de premsa a les portes de l’estació Elx-Parc de Renfe per exigir un Pla d’Inversions de Rodalies i la …

Més

GENERAL 25 D’ABRIL DE 2019

Oltra: “Compromís vol liderar un nou Botànic per garantir que continue el canvi iniciat el 2015”

ECONOMIA I OCUPACIÓ23 D’ABRIL DE 2019

“Aprofundirem en el model de les cooperatives per aconseguir el canvi del model productiu”

GENERAL 23 D’ABRIL DE 2019

Oltra: “Cinc milions de valencians i valencianes no existeixen per als candidats a presidir el Govern d’Espanya ”

GENERAL 22 D’ABRIL DE 2019

Compromís exigeix la gestió directa de l’AP7 per l’Estat perquè siga pública i gratuïta

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

#JoAmbRibó – Spot Compromís València Vas a permetre que tornen els #AmiguitosDelAlma?

4 anys de polítiques per a les persones #Imparables (Subs cas)
Mes vídeos